čtvrtek 19. února 2015

Návštěva knihovny (11)



Meme vymyslela Michelle M.

Ano je tu další článek a po dlouhé době taky Návštěva knihovny. V knihovně jsem za tu dobu, co moc nebloguju byla celkem často, ale už ani tam si toho moc nepůjčuji, protože jinak bych to ani nestíhala číst, ale dneska jsem tam musela hlavně kvůli rezervaci, která tam na mě čekala. Už teď mám knih zase moc a nevím kdy to vše vůbec přečtu :).
Dneska jsem dostala chuť se s knížkami pochlubit :D, tak snad se vám bude článek líbit :).

Nevítaní - Sophie Jordanová
Tuhle autorka mám moc ráda, série Drakie se zařadila mezi mé oblíbené a moc ráda si od této autorky přečtu něco dalšího. Dystopie mám ráda, takže snad se mi bue líbit i tato :).

Monument 14: Cesta pustinou - Emmy Laybourne
Pro tuhle jsem si šla záměrně, protože si jí chci přečíst u dlouho a jsem strašně zvědavá jak to dopadne. První dva díly už si tak detailně nepamatuji, ale snad si celý příběh díky tomu to připomenu :). Moc se na ní těším a snad se k ní dostanu brzo.

Losing It - Cora Carmacková
Tuhle knihu jsem si rezervovala, protože jsem na ní natěšená už od tý doby co u nás vyšla. Už jsem kousek četla a večer budu pokračovat. Myslím, že tohle bude brzo přečtené :D.


S láskou Rosie - Cecelia Ahernová
Myslím, že tuhle knihu nemusím nijak představovat, každý o ní aspoň slyšel. Já bych se strašně chtěla podívat na ten film, ale chtěla jsem si nejdřív přečíst knihu, na kterou už se moc těším a snad jí začnu číst brzo :).

Četli jste nějakou knihu ? Líbila se Vám ? :)