sobota 1. srpna 2015

Měsiční chvástačka: Červenec 2015



Meme, které vytvořila Judit. O co jde? Úkolem je představit knihy, které vám za daný měsíc přibyly v knihovničce a může jít o knihy co jste: 
Koupili, dostali jako dárek, vyhráli, dostali ke zrecenzování.

Po dlouhé době tu máme i Měsíční chvástačku :). Předem píšu že nejspíš nebude každý měsíc, protože recenzní výtisky už nedostavám a knížky si kupuji jenom někdy. 
A omlouvám se, že tu nejsou moje fotky, ale i to bych chtěla časem  napravit a přidávat svoje fotky :).

Za tenhle měsíc jsem si koupila 3 knihy + jednu jsem dostala a dvě z nich si můžete všimnout jsem si koupila hlavně díky slevě, které má v nabídce bux.cz :).

Koupené knihy
Tahle kniha mě zaujala především svojí anotací. Už dřív jsem po ní pokukovala, ale nikdy jsem neměla v plánu si ji koupit, ale za tu cenu jsem tentokrát už neodolala :). Doufám, že se mi to bude líbit.

Tuhle knížku jsem si už chtěla přečíst daleko dřív, protože jsem ji viděla v jednom videu u Rodaw. Strašně moc se na ní těším a snad se mi to bude líbit :).

Tohle jak asi každý ví není úplně knihy :). Jsou to dá se říct omalovánky, které už jsem si chtěla pořídit strašně moc dlouho a konečně jsem se k tomu dokopala. Mandaly uvnitř jsou úžasné a jsem ráda že jsem si to koupila. Skvěle si u toho můžu odpočinout. :)

Dostala jsem
Tenhle měsíc jsem měla svátek, tak jsem dostala tuto knihu na kterou se už strašně moc těším. Jen teď musím dát přednost jiným knihám, ale dokonce roku se k ní snad dostanu :). A ta obálka je boží :33.

A jaké knihy jste si za Červenec pořídily vy ? :)