sobota 19. dubna 2014

I love spring TAG (Jarní TAG)



Dlouho jsem na blog nepřidala žádný nový TAG, tak jsem se rozhodla že zas nějaký přidám :). U Kath jsem našla tento, který se mi zalíbil :). Její video najdete ZDE!

Otázek je sedm a týkají se jara :).
Plus taková poznámka - Jednu otázku jsem vynechala, a místo ní jsem si vymyslela dvě svoje otázky! (je možné že to někdo vymyslel už přede mnou, ale já o tom nevím). Když tak je to otázka číslo 5 a 6!! :)

1. Jaká je vaše nejočekávanější kniha která vyjde na jaře?
Pro mě je to jednoznačně Aliance od Veronicy Roth. Kniha sice u nás už vyšla, ale já si ji pořád nějak neměla čas pořídit:/. Snad si ji pořídím a přečtu co nejdřív, zajímá mě jak to vlastně všechno dopadne :).

2. Která kniha ti připomíná jaro?
Jaro mi asi nejvíc připomíná kniha Hostitel. Popravdě netuším proč, ale možná to bude z toho důvodu, že knížku jsem četla minulý rok na jaře a vzpomněla jsem si jenom na tuhle knihu. Nevím jestli je úplně jarní, tak snad nevadí že jsem vybrala tuhle.

Teď jsem si ještě vzpomněla na knihu Růžový hotel. Na knihu si už moc nevzpomínám, ale vím že se mi líbila. I když tou obálku teda vypadá spíš knihou na léto :D.

3. Kde na jaře nejraději čteš?
Tak já po celý rok čtu vždycky na stejném místě a to v posteli, někdy teda i u stolu. Jenom v létě někdy z knihou vylezu i ven ;).

4. Najdi obálku která má na sobě slunce. (v názvu)
Tak tuhle obálku jsem nenašla. Ale ve své knihovničce jsem našla aspoň žlutou obálku. To by se přece taky mohla aspoň trochu počítat ne? :)

5. Najdi obálku která má na sobě nebe. 
Tak tady jsem věděla přesně jakou knihu bych mohla vybrat :D. Našla jsem jich mnohem víc, ale tuhle knihu mám strašně ráda a ta obálka samotná se mi taky moc líbí.

6. Najdi obálku která má na sobě zelenou barvu.
Zde to taky určitě nebude vůbec těžké najít. Já jsem vybrala knihu Počátek. Je to skvělá kniha, kdo ji nečetl tak si ji určitě přečtěte. Trochu na mě i jarně působí.

7. Jaký je vaše neoblíbenější jarní čtení?
Tak já to nějak nerozlišuji. Čtu na co mám přímo náladu. I když je pravda to, že jak přišlo jaro mám spíš chuť číst oddechové knížky, a spíš bych teď chtěla číst tu romantiku. Ale třeba teď jsem dočetla skvělou fantasy knížku a teď se chystám na dystopii. 

Tak a to jsou všechny otázky :). Doufám, že se vám můj článek bude líbit a mám plánu přidat v blízké době další TAG.

Bude ráda když se taky zapojíte, když tak dolu do komentářů mi dejte odkaz na svůj článek, moc ráda si ho přečtu :).

6 komentářů:

  1. Na Alianci jsem moc zvědavá, ale bohužel se mi povedlo si na jedněch zahraničních stránkách přečíst obrovský spoiler, tak doufám, že mi to úplně nezkazí požitek ze čtení. :/ A přitom jsem se spoilerům vyhýbala jako čert kříži, jen mě prostě nenapadlo, že nějaký idiot napíše něco podobného do diskuze ohledně traileru na filmovou Divergenci, ehm. No, co se dá dělat.
    A souhlasím, že kniha S hlavou v (oblacích) pejru má moc pěknou obálku. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě se zatím podařilo vyhýbat spoilerům a doufám že se mi to i podaří, protože především u Aliance by mě to vážně naštvalo. Ale i tak snad se ti to bude líbit i tak :)).

      Vymazat
  2. No, TAGy mám ráda, ale sama se do něj nepustím - nevěděla bych, které knihy vybrat :) Jinak máš pravdu - Počátek je skvělá kniha a stydím se za mých 7 hvězdiček pro ni - klidně bych jí dala aspoň těch 8 :) Jinak Divergenci si chci určitě přečíst, ale děsí mě v jakým jsem skluzu :) Některé knihy ani neznám, ale třeba Hostitele miluju - jedna z mých nejoblíbenějších knih :) No nic - konec vykecávání (u knih to ale jinak nejde), zajímavý TAG, ještě jsem ho nikde nečetla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je v pohodě, sama jsem si myslela, že s tím budu mít problém. :)). Tak proč jsi ji nedala těch 8 hvězdiček? :) Pokud si Divergenci nečetla, tak do té knížky rozhodně běž, je skvělá :).. Hostitel taky patří mezi mé nejoblíbenější knihy. :)).
      A mě by to ani nevěděli kdyby ses vykecávala dál :D, co se týká knížek tak já si ráda přečtu všechno i když je to třeba delší :). A Tag jsem ani já zatím neviděla jako článek, jsou spíš videa :)).

      Vymazat
  3. pěkný tag :-) ale tedy toho Hostitele a jaro si v hlavě dohromady spojit nedovedu ani za nic :D ve mě evokuje právě spíše léto. už jen tím, že se odehrává na poušti, ale určitě originální asociace ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala, asi to bude tím že jsem knihu četla na jaře.. taky si myslím, že je to nejspíš to léto :D, ale což :DD

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře!!! :)