pátek 25. dubna 2014

Sladká políbení (9)


Meme, které pořádá Syki.

Cílem pátečního meme je napsat romantický úryvek z knihy.

Kniha: Zápisník jedné lásky
Autor: Nicholas Sparks


Může obsahovat spoilery!!!

 Nikdy tuhle možnost úplně nezavrhla, chtěla se upnout k jeho slibu a věřit, že má pravdu. Ta myšlenka jí pomáhala překonat hodně těžkých chvil. Ale fakt, že tu teď seděli spolu, jako by prověřoval onu teorii, že jim bylo souzeno žít navždy odloučeně od sebe. Pokud se od jejich posledního setkání nezměnila konstelace hvězd.
 Třeba ano, ale nechtěla vzhlédnout k nebi. Radši se o něho opřela a cítila ten žár mezi nimi, cítila jeho tělo a jeho paži těsně ovinutou kolem svých ramen. A její tělo se zvolna rozechvívalo stejným očekáváním, jaké pocítila při jejich dávném prvním setkání.
 Bylo jí tady tak dobře. Všechno tu bylo pěkné. Oheň, pití, bouře - nic nemohlo být dokonalejší. Jako by léta jejich odloučení mávnutím kouzelného proutku náhle zmizela. 
 Venku prořízl oblohu další blesk. Plamínky tančily na doběla rozpáleném dřevě a horce sálaly. Říjnový déšť bušil do okenních tabulí a pohlcoval všechny ostatní zvuky. 
 Poddali se všemu, proti čemu celých čtrnáct let bojovali. Allie zdvihla hlavu z jeho ramene, pohlédla na něj zamženýma očima a Noah ji něžně políbil na rty. Zvedla ruku k jeho obličeji a dotkla se jeho tváře, laskajíc ji lehounce svými prsty. Zvolna se nad ni naklonil a znovu ji políbil, zase jemně a něžně, a ona mu polibky oplácela. Cítila, že léta odloučení neubrala nic na její vášni.

Krásná knížka :).

8 komentářů:

  1. Já si to musím přečíst :D pěkný článek :) teď sis dala takové Sparksové období co ? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si to musíš přečíst :D. Jo dala :D, jsou to fájn oddechovky a po Monumetnu 14 to potřebuji jak sůl :D :D.

      Vymazat
    2. Tak to jo :D a co Monument 14 je tak dobrý , jak se říká ?? :)) Už se na něho chystám :D

      Vymazat
    3. Právě že to byla úplně dokonalá kniha, včera jsem dočetla druhý díl a ten byl taky tak skvělý.. a pořád na tx knihy musím myslet. Byla jsem kvůli dvojce i trochu ve stresu chvilkami, protože jsem se bála :D, určitě si to přečti!! Recenze by měla být na blogu až později, takže pak se můžeš kouknout :)).

      Vymazat
    4. Tak teď se na ně hodně třepu :D :D Já vždycky takové ty knihy na které furt musím myslet miluju a zároveň i nenávidím :D Už se těším na recenzi :)

      Vymazat
    5. Určitě si to přečti, ta série je skvělá :)).

      Vymazat
  2. Milujem filmy podľa jeho kníh. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Filmy se mi taky moc líbí, ale knihy jsou taky moc pěkné :)).

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře!!! :)