sobota 25. července 2015

Návštěva knihovny (12)



Meme vymyslela Michelle M.

Ano vím píšu další článek po trošku delší době, ale na blog vážně nemám moc čas. Jsem ráda když vůbec něco přečtu. Sice jsou prázdniny, ale v týdnu musím vstávat v půl pátý :/, někdy se vracím až k večeru a pak jsem tak unavená, že často ani tu knihu nedokážu otevřít. 
Jen nechápu proč já do tý knihovny lezu, rezervuju si knížky když to ale vůbec nestíhám číst :D. Odnesla jsem si 5 knih a už teď nevím co mám číst dřív :D. Za co jsem ale fakt ráda, že se mi vrací chuť do čtení!! :) Jen je špatný, že v týdnu u toho dost usínám :DD.

Jinak brzo pro Vás chystám další dva články, takže se máte opravdu na co těšit ;).

Tak a teď už si konečně představíme ty knihy! :)

Pět dní - Julie Lawson Timmerová
Tuhle knihu jsem tam objevila náhodou a už dřív mě lákala svojí anotací a vypadá to vážně moc dobře. Jen to asi bude dost smutné:/.


Terapie láskou - Matthew Quick
U této knihy jsem bohužel dřív viděla film, ale to jsem ani nevěděla že je i kniha. Film patří mezi mé oblíbence, tak doufám že i kniha mezi ně bude patřit :).

Dublin Street - Samantha Youngová
Další romantická knížka :D. Mám pocit, že je čtu víc a víc, ae tuhle si prostě musím přečíst. Podle anotace to vypadá skvěle tak snad se mi to bude líbit :).

Temné šíleství - Wulf Dorn
Tuhle knížku si chci moc přečíst na doporučení koho jiného než úžasné Rodaw♥. Opravdu netuším jestli se mi tohle bude vůbec líbit. Nejsem úplně na tyhle knihy, ale vypadá to vážně skvěle. Tak uvidím, nechám se překvapit. Jsem tak natěšená že mám v plánu ji dneska hned rozečíst :).

Voda pro slony - Sara Gruenová
Ani nevíte jak jsem šťastná že konečně můžu tuhle knihu držet v rukou. Tahle rozhodně taky nebude dlouho čekat na přečtení. :) Jak možná víte, ale spíš nevíte.. Ano viděla jsem film a ne jednou, ale hned několikrát a naprosto jsem si ho zamilovala♥. Pro mě rozhodně jeden s nejlepších filmů co jsme kdy viděla. O knížce jsem neměla ani páru a dokonce jsem si ji chtěla i koupit, ale bohužel vůbec se nedá sehnat, :/ Takže jsem ráda že aspoň v knihovně ji měli a doufám že mě kniha nesklame. Moc se na ní těším! :)

Tak a to je všechno :). Teď těch knih z knihovny mám ještě víc a vůbec netuším kdy to mám jako číst :D. Držte mi aspoň palce, abych zvládla přečíst aspoň něco :D.

Četli jste nějakou knihu? :) Líbila se Vám nebo spíš ne? :)

12 komentářů:

  1. Žádnou z nich neznám, vypadají dost zajímavě. Knihovna je moje zhouba. Poličku mám úplně plnou, ale nechci vracet nic, co jsem nepřečetla.

    http://kniho.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek :)
    Nejvíce bych si chtěla přečíst Temné Šílenství :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :)
      Knížku už mám rozečtenou a vypadá to zatím skvěle ;) :).

      Vymazat
  3. Pět dní bych si ráda přečetla :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pět dní a Terapii láskou bych si hrozně ráda přečetla. Také jsem u Terapie láskou viděla nejdřívě film a moc se mi líbil, tak jsem zvědavá na knihu. :)
    Blog:Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doufám že se mi to bude líbit jako film :)).

      Vymazat
  5. držím pěsti do brzkého vstávání! jsem ráda, že se ti vrací chuť do čtení. taky jsem s tím v poslední době (před prázdninami / dovolenou) bojovala, ale též jsem se už začetla víc než předtím. ta únava po celém dni je o nervy, ale co se dá dělat, no :-/

    doufám, že se ti Terapie láskou bude líbit. kniha se mi líbila v něčem více než film, a film zase v něčem jiném více než kniha :D tak uvidíš, jak na tom budeš ty ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :). Tenhle týden vstávám ještě dřív, takže to budu potřebovat :D.
      Tak to jsem taky ráda že i u tebe se vrací chuť do čtení :). Sama nevím moc co se stalo. Můžu říct, že dřív to časem rozhodně nebylo, toho tolik nemám ani teď.. Ale jsem za to ráda, dokážu přitom na chvilku vypnout a na chvilku zapomenu na realitu. Což se mi za poslední půl roku moc nedařilo u knih:/.
      Přesně tak, a nejhorší je, že když mám největší chuť číst tak jsem i nejvíc unavená :D.

      To já taky doufám :). Tak to jsem zvědavá jak na tom budu já :).

      Vymazat
  6. Rozhodně si vybrala krásné kousky ... Já bych si zřejmě nejraději přečetla knihu Pět dní, jež mě zaujala především svou obálkou, která je více než působivá :) Jsem zvědavá, jak se kniha bude líbit tobě.

    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :).
      Ano obálka je opravdu krásná :). Moc se jim povedla :).
      Sama jsem taky dost zvědavá, ale doufám že ano :).

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře!!! :)