pondělí 13. října 2014

Týden s knížkou (12)



Meme z dílny Rodaw.

Jde o to ukázat knihy které jsem tento týden přečetli, čteme a na které se chystáme :).

Tento týden jsem velmi spokojená :), dočetla jsem dvě knihy a jednu přečetla během tohoto týdne :), takže celkem jsou to 3 knihy :).

Přečetla jsem:
Tohle byl krásný příběh, u kterého se může každý dost zamyslet. Na knihu byla všude samá chvála a já si jí taky chtěla strašně moc přečíst. Nebyla jsem z ní nadšená jako většina, ale moc se mi líbila. Ten konec mě doslova dostal, protože jsem to nečekala, jinak to podle mě skončilo tak jak mělo. Autorka píše skvěle a doufám, že u nás od ní ještě někdy něco vyjde :).

Tuhle knížku jsem četla celkem dlouho a konečně jsem ji přečetla. Bála jsem se zpočátku, že se mi to bude těžko číst, ale četlo se mi to moc dobře a jsem ráda, že jsem se o Grace mohla dozvědět něco víc.

Tuto knihu jsem dočetla asi před hodinou a musím říct, že jsem nadmíru spokojená. Fakt krásný pohádkový příběh, který se mi moc líbil a knihu řadím k letošním nejlepším knihám , které jsem přečetla :). Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díly :). Rick Riordan je prostě skvělý spisovatel.

Rozečetla jsem:
Tuhle knížku jsem ještě moc nečetla, přečetla jsem akorát první stránku, ale i tak se šíleně těším až se do ní začtu, protože věřím že i tato kniha se mi od Sparkse bude líbit, protože zatím mě ani žádná nezklamala :)).

Chystám se číst:
Tento týden bych se taky konečně chtěla pustit do druhého dílu Drakie. První díl už jsem četla odně dávno, přesněji minulé prázdniny a popravdě si to už až tak nepamatuji, ale tak doufám, že se chytnu, doposud se mi to z jinými knihami podařilo :D.

Poté bych se chtěla rovnou pustit do posledního dílu abych tuto sérii konečně přečetla a už se nemůžu dočkat až si obě přečtu :), snad to všechno stihnu.

A co hezkého jste přečetli vy ? :)

8 komentářů:

  1. Všechny tři knihy které jsi přečetla se mi hrozně líbily :3 To nejlepší z nás bude určitě krásná knihy, těším se na recenzi pokud bude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem s nimi moc spokojená :).
      Jo taky tomu věřím :) a recenze určitě bude :)).

      Vymazat
  2. Esej o tragédii si musím přečíst! Všichni to tak vychvalují .-) a ta obálka je prostě božííí :-). Od Sparkse si chci taky konečně něco přečíst.
    Těším se na recenze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to si určitě přečti :) a mají proč to vychvalovat :)).
      Od Sparkse si musíš povinně někdy něco přečíst :DD.
      DOufám, že se budou líbit :), na všechny knihy budou :).

      Vymazat
  3. Knihu To nejlepší z nás bych si chtěla přečíst. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knížku jsem dneska dočetla a můžu říct jenom jedno je to DOKONALÁ KNIHA :)).

      Vymazat
  4. Jááj tá Esej ma neskutočne láka. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo je to moc pěkná knížka, určitě si ji někdy přečti :).

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře!!! :)