středa 3. července 2013

Co jsem přečetla v měsíci Červen 2013?


V tomto měsíci jsem přečetla 9 knih, celkem 3065 stran. Wow to je pokrok ;). O prázdninách bych chtěla ještě větší pokrok, doufám že se mi to splní ;).


Co jsem přečetla:

Vampýrská akademie 4: Krvavý slib (Richelle Mead)
30. května - 1. června
Tento díl mě celkem nudil a nebavil mě jako ty předchozí díly. Konec byl dobrý, ale k tomuhle dílu se již nechci vracet, zklamal mě :/ :).
Moje Hodnocení: ****


Vampýrská akademie 5: Spoutáni magií (Richelle Mead)
7. června - 9. června
Tento díl byl mnohem lepší, než předchozí. Nejvíc mě v knize překvapilo tolik akce a také radosti (doufám že víte proč :DD). 
Moje Hodnocení: *****


Vampýrská akademie 6: Poslední oběť (Richelle Mead)
9. června - 12. června
Moc pěkný díl ;). Napínavý až do konce. Nejvíc jsem si oblíbila Rose a pak až Dimitrije, protože v prvním třech díle jsem zbožňovala Dimitrije :DD, ve čtvrtém dílu jsem upřímně Dimitrije nenáviděla (kdo četl tak mě možná pochopí), v pátém dílu jsem si myslela že potom co se stalo ho budu mít zase ráda, ale nestalo se tak. V šestém dílu jsem si ho pomaličku oblíbila, až jsem ho zase zbožňovala :DD. Uvidíme jak se mi bude líbit ve filmovém zpracování ;).
Moje Hodnocení: *****


Čísla 2: Chaos (Rachel Wardová)
2. června - 5. června
Druhý díl byl pro mě mnohem lepší než první. Ze začátku jsem byla zmatená trochu tou změnou postav, ale postupem času jsem si na to zvykla. Byla jsem ráda že tam nebylo tolik sprostých slov jako v prvním díle, protože to mě na této knížce fakt rozčilovalo a popravdě ani styl psaní mi nijak nevyhovuje. Pro mě byl ale tenhle díl mnohem napínavější a celkově lepší :D.
Moje Hodnocení: ****


Čísla 3: Nekonečnost (Rachel Wardová)
6. června
Poslední díl této série mě docela dost zklamal. Kniha se tak zvláštně táhla a nebavila mě tolik. Pro mě byl tento díl takový zbytečný. Přitom jsem ji přečetla za jeden den a to se mě fakt nestává, ještě k tomu u knihy která mě skoro vůbec nebavila. Jinak tato série byla dobrá, hodnotím ji kladně :).
Moje Hodnocení: ***


Povídky z jedné a druhé kapsy (Karel Čapek)
13. června
Povídky mě bavily jenom některé, hlavně z té druhé kapsy mě spíše nudily. Knihu jsem musela přečíst, protože jsme ji měly do povinné četby a je to první povinná četba která mě celkem bavila!!
Moje Hodnocení: ****


Dcera kostí a dýmu (Laini Taylorová)
12. června - 18. června
Myslela jsem si že mě kniha bude bavit víc, ale je to spíš na opak. Ze začátku mě kniha celkem bavila, ale konec byl pro mě nudný, ale i otevřený a dost překvapující. Těším se až vyjde další díl, ale tolik od něho neočekávám jako u prvního :D.
Moje Hodnocení: ****
|Obálka je krásná :)

Mayské proroctví 2: Hadí spirála (Christy Raedeke)
20. června - 23. června
Od knihy jsem očekávala to co jsem očekávala :). Pro mě tato kniha už není, jako u prvního dílu my přišla trošku dětská a nechystám se ji znovu číst ;).
Moje Hodnocení: ****


Krásná loupežnice (Celia Reesová)
23. června - 26. června
Myslela jsem si že tato kniha mě nebude tolik bavit, ale velice jsem se zklamala. Kniha mě překvapivě bavila docela, i když tam nebyla skoro žádná akce a napětí. Ze závěru jsem byla trošku zklamaná, ale nechci vám říkat proč, protože nechci spoilerovat :D (přečtěte si to a možná uvidíte :DD). Anglické historické romány mě baví čím dál víc a pokud sledujete můj blog tak momentálně čtu další (a už to sakra chci dočíst).
Moje Hodnocení: ****

2 komentáře:

Děkuju za vaše komentáře!!! :)