čtvrtek 23. ledna 2014

Dvojí tvář - MiniRecenze


Kniha: Dvojí tvář 
Autorka: Kathrin Lange
Edice: THRILLER
Nakladatelství: Fragment
Počet stran: 200
Anotace: Když se patnáctiletá Kim seznámí se záhadným a přitažlivým Lukasem, nemá ani tušení, že chodil s její starší sestrou Ninou, kterou před dvěma lety našli mrtvou – s třpytivou vážkou na obličeji. Kim se do Lukase zamiluje. Neustále ale pochybuje o tom, zda mu může důvěřovat. Ve chvíli, kdy chce na svoje obavy zapomenout, zmizí další dívka. Rozum jí napovídá, aby byla opatrná… Co když je ale všechno jinak, než si myslí? 

Něco o autorce:
Kathrin Lange se narodila v roce 1969 v Goslaru. Pracovala zprvu jako nakladatelská knihkupkyně a mediální designérka, v roce 2005 se však stala profesionální spisovatelkou. Je známá především svými historickými romány a knihami pro mládež. Dvojí tvář je její první thriller.
Kathrin Lange žije se svou rodinou poblíž Hildesheimu.



Můj názor: Moc pěkná knížka :). Já mám knihy z téhle edice ráda, ale čím víc jsem jich přečetla, tím mě to víc a víc přestává bavit to číst. Přijde mi každá kniha pořád o tom samém. Tento díl byl pro mě slabší a byla jsem trochu zklamaná, těšila jsem se na to hodně, protože anotace mě zaujala. Důvod proč mě kniha přestala bavit je takový, že ani ne v
polovině knihy jsem už tušila kdo by to mohl být, jen jsem třeba doufala, že to třeba nebudu ta postava, ale nakonec to byla. Proto mě kniha ani tolik nebavila číst, ale výhoda byla ta, že kniha byla i přesto napínavá a čtivá a hrozně mě zajímalo jak to všechno dopadne :)). Co se postav týče tak Lukase.. toho jsem měla ráda hned jak se objevil v knize :). Kim jsem moc nemusela. Kdo si chce přečíst menší oddechovku tak tuhle knížku můžu doporučit, mě samotnou trochu zklamala. 


Hodnocení obálky

Moje hodnocení

Hodnocení v procentech
45 %

Tímto bych chtěla mockrát poděkovat nakladatelství Fragment za poskytnutí recenzního výtisku.
Knihu si můžete objednat ZDE.

2 komentáře:

  1. Taky mě knížka zklamala, přijde mi, že jsou všechny tyhle thillery dost podobný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, ale mě to i tak pořádá láká se to přečíst :).

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře!!! :)