čtvrtek 9. ledna 2014

Měsíční nej za rok 2013


Rozhodla jsem se udělat takový shrnutí za rok 2013 :). A aby toho nebylo v jednom článku moc rozhodla jsem se ty opravdu nej jako samostatné články ;), které se na blogu určitě v blízké době objeví ;) :D. 


Největší překvapení





Nejzajímavější námět





Největší zklamání (nejnudnější)





Nejakčnější - nejnapínavější knihy






Nejromantičtější knihy






Oblíbené série (v některé sérii nejsou všechny knihy, jenom ty co jsem stihla přečíst :))

Údolí stínů

Vampýrská akademie

Pokrevní pouta 

 Divergence

 Hunger Games

Inkarceron

Nebe

Padlý svět

 Bavettovi

Ptačí zpěv

Miss Peregrine 

 Drakie


Oblíbení autoři 

Stephenie Meyer, Francisco X Stork, Jeaniene Frost, Richelle Mead, C. C. Hunter, Jane Austen, Sophie Jordan, Veronica Rossi, Kristin Cashore, Anne Rice, Veronica Roth, Ransom Riggs, Jessica Khouryová, Nicholas Sparks, Kateřina Petrusová, Megan Crewe, Meagan Spooner, Marcus Zusak, Suzanne Collins

4 komentáře:

  1. Mrzí ma že sa kniha Nádherne bytosti objavila ako najnudnejšia kniha pretože verím tomu že tretia a štvrtá časť hovorí o niečom inom. Ale ja som ja :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona nebyla až tak nudná, spíš mě hodně zklamala, ale dala jsem to jedné kategorie abych jich neměla moc :).
      Popravdě ani nevím jestli se chystám na další díly, myslím si že mě asi nebudou tolik bavit, možná časem mě něco přesvědčí a zkusím se pustit aspoň do druhého dílu :).

      Vymazat
  2. Moc pěkné a originální shrnutí. V něčem s tebou souhlasím, ale dost knih z tvého výběru jsem zatím nečetla :-) A mohla bys jmenovat jednu knihu, ale opravdu jen jednu, která se ti líbila nejvíce? Ať už nová či stará, ale jednu, kterou jsi loni četla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :), jsem ráda že se článek líbí, dal mi zabrat ;).
      Plánuji článek ještě na nejlepší knihy roku 2013, ale jednu knihu vybrat právě asi nedokážu i když jsem nad tím uvažovala. Zvážím to, ale když jsem viděla těch knih, neboli plno skvělých knih co jsem přečetla minulý rok a jenom jednu vybrat, nejde to no :). Pokud ji ale opravdu najdu objeví se v článku (nejlepší knihy top 13 + jedna nejlepší ;))

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře!!! :)