úterý 8. dubna 2014

Měsíční nej - Březen 2014


Toto meme vytvořila Rodaw.

Knihy, které jsme přečetly v daný měsíc zařadíme do různých kategorií.
Kategorie se můžou některé měnit podle knih.
U některé knihy se může stát že se v některé kategorii objeví vícekrát!!

Seznam knih:

Za tenhle měsíc jsem toho nestihla moc přečíst :/, takže by mohla jít snadněji vybírat, i když se to teda bude opakovat. Už třeba vím teď, že měsíc Duben bude o mnohem těžší :)).

Nejlepší kniha
Tady to bylo celkem jasné, tuhle sérii já prostě miluji. I když tenhle díl byl ze všech nejslabší tak je to i tak dokonalá kniha a moc ráda si ji někdy přečtu zas znovu :).

Nejslabší kniha
Kniha mě zklamala, ale to jste z mé recenze už určitě zjistily. Čekala jsem napínavý thriller u kterého se budu i chvílemi bát, ale z mého očekávání se nic nenastalo. Podle mě si své čtenáře tahle kniha najde, ale já mezi nimi nebudu a docela mě to i mrzí. 

Nejlepší konec (rozuzlení)
Tady jsem jinou knihu ani snad vybrat nemohla. Konec se mi líbil a klidně bych brala další nějaké volné pokračování téhle série.

Nejhorší konec 
Konec nebyl nejhorší, byl skvělý a já jsem si ho naprosto užila, ale dala jsem sem tuhle knihu hlavně proto, protože ten konec byl pro mě celkem otevřený a já si co nejdříve musím přečíst další díl, jsem zvědavá jak to bude celé pokračovat. 

Nejhezčí obálka
Obálky téhle série se mi strašně líbí. Nejvíc se mi líbí, že na nich jsou hlavní hrdinové a my si je můžeme lépe představit. I když Henryho jsem si z předchozích dílů představovala malinko jinak. :)

Nejhorší obálka
Nevím, ale obálky téhle série se mi vůbec nelíbí :/. A možná je to i docela škoda.

Nejlepší pár
Tady to pro mě byla prostě taky jasná volba. June jsem si popravdě zpočátku moc neoblíbila, ale i tak mám tenhle pár ráda a jsem zvědavá jak to s nimi půjde v dalších dílech.

Nejakčnější/Nejnapínavější kniha
Knížka byla pro mě hlavně napínavá, hlavně na konci. Pořád jsem měli takové obavy, že to na konec dobře nedopadne a tak. Ale nechyběla ji ani akce, té tam taky najdete dostatek.

Nejromantičtější kniha
Jinou knihu jsem snad ani vybrat nemohla (z těch co jsem přečetla), a poslední dobou už mi tak romantické knihy nevadí, dříve hlavně ty přeslazené mi vadily, ale najednou mě začali celkem bavit. 

Nejzajímavější námět
Námět má tahle kniha skvělý. Je to dystopie a tam se prostě vždycky najde něco nového, nečekaného a třeba i to co čteme úplně poprvé a v jiné knize jsme na to nenarazily.

Největší překvapení
Pro mě tohle bylo překvapení, protože mě kniha neskutečně chytla a bavila, a já už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl a doufám, že to bude co nejdříve.

A jaká kniha se za měsíc Březen nejvíc líbila vám???

8 komentářů:

  1. Mně se obálka Prokletého domu moc líbí.. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je taky dobrý, ale prostě mě se na ní hlavně nelíbí ta holka:/

      Vymazat
  2. Teda, jsi snad jediná, komu se Obyvatel nelíbil, mě docela láká. A obálka Prokletého domu se mi také nelíbí.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo taky si to docela myslím, že jsem jediná :D, ale tak svůj názor nechci měnit. :) A pokud tě to láká tak si to určitě přečti ;).
      Aspoň na té obálce jsme se shodli :DD.

      Vymazat
  3. Mně se obálka Prokletého domu taky moc líbí :D a pak ještě Obyvatel má super obálku. Ani jednu z knih jsem teda nečetla zatím, ale moc bych chtěla ten Prokletý dům.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono asi jak komu koukám :D, ale mě se tam hlavně nelíbí ta holka :D. Já jsem Prokletý dům četla dvakrát :) a myslím, že to není vůbec špatán série :).

      Vymazat
  4. Tak doufám, že mně se bude Obyvatel líbit trochu víc než Tobě :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak on se líbil skoro všem, takže si myslím že i tobě ;). Jen já jsem ta, kterou to zklamalo a čekala od toho asi trochu něco jiného :).

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře!!! :)