neděle 1. června 2014

Student knihomol - Květen 2014



Projekt vymyslela Catty. Více informací ZDE.

Tenhle měsíc byl ještě lepší a přečetla jsem krásných 9 knih a ani nevím jak jsem to dokázala :).

Přečetla jsem:
Ztracení - Gabriella Poole (3/5)  RECENZE
Na poslední díl jsem se celkem těšila, protože třetí díl se mi líbil, ale popravdě jsem byla spíše zklamaná. Čekala jsem, že když je to poslední díl, že to autorka udělá trochu víc zajímavější, ale spíš mi to už přišlo, že to autorka jen zbytečně protahuje a akorát mě kvůli jedné věci naštvala, ale říct vám to nemůžu, protože by to byl velký spoiler.

Zrození - L. J. Smith (4/5)  RECENZE
Nevěděla jestli se mám do téhle knížky vůbec pouštět. Upiří deníky číst nebudu, ale tohle jsem si řekla, že to zkusím a uvidím a byla jsem docela mile překvapená, i když nic převratného to není, spíš je to jenom takové zpestření pro ty kdo mají rádi seriál. Mě se knížka líbila a přečtu si určitě někdy další díl.

Milý Johne - Nicholas Sparks (5/5)  RECENZE
Zamilovala jsem si tuhle knížku a je to zatím nejlepší kniha jakou jsem od tohoto autora četla. Jeho knížky se mi čtou celkem pomalu, ale tuhle jsem měla přečtenou ani ne za den až mi knížka po přečtení začala chybět a klidně bych brala i pokračování. Viděla jsem i film a ten se mi taky moc líbil. Všem to jenom doporučuji!! :)

Vír - Frode Granhus (4/5)  RECENZE
Tak takhle knížka mě překvapila strašně moc. Po přečtení anotace jsem nevěděla moc do čeho se to pouštím, ale doufala jsem že se mi to bude líbit. Moc pěkná detektivka, která rozhodně pro mě nebyla předvídatelná. Je plná akce a napětí a já vám ji můžu jenom doporučit!

Osudová přitažlivost - Jaime Reed (3/5)  RECENZE
Když jsem poprvé viděla že tahle knížka má vyjít u nás, tak jsem si přečetla anotaci a řekla jsem si, že tuhle si musím určitě někdy přečíst. Ale jsem spíše z knihy zklamaná. Čekala jsem něco jiného a něco víc. Mě knížka celkově samotná moc nesedla, ale díky tomu co se stalo na konci mám v plánu si pokračování přečíst, ale nebudu toho tolik očekávat radši.

Setkání s duchem - Stacey Kade (4/5)  RECENZE
Tuhle knihu četlo už hodně blogerů tak jsem to chtěla zkusit i já. Vypadalo to, že se budu řadit k těm, kterým tolik kniha neoslovila, protože mi kniha zpočátku tolik nesedla a měla jsem z ní takové divné pocity, ale pak se to zničehonic všechno změnilo.. začetla jsem se do knihy a začalo mě to i bavit. Moc se těším na pokračování a jsem zvědavá co se všechno ještě stane.

Poslední čarodějka: Zpívající město - Christoph Marzi (3/5)  RECENZE
Hodně zvláštní kniha, ale nebylo to tak špatné. Knihu jsem si už dříve chtěla přečíst, ale právě jsem se k ní nějak nakonec nedostalo, proto jsem ráda, že jsem měla možnost aspoň teď. Jsme ráda, že jsem si to přečetla a těším se na pokračování a doufám, že to bude ještě lepší.

Hrej tajně - Emma Hart (4/5)  RECENZE
Další boží knížka :). Do knížky jsem se pustila asi týden po tom co vyšla a vůbec nevadí, že třeba rok tady na mě čeká jiná kniha :D. Tuhle sérii jsem si taky zamilovala, i když je pravda, že na tolik romantické knihy (což tyhle jsou) nejsem, ale tohle je prostě super. Nedokážu říct jaký díl je lepší, oba mají něco do sebe a oba jsou si odlišné. Jedinou věc co knize můžu vytknout je to, že někdy to bylo až příliš romantické, ale jinak vám knihu strašně moc doporučuji!!

Divergence - Veronica Roth (5/5)  RECENZE
Knížku jsem četla již podruhé. Četla jsem to především kvůli filmu, abych si to trochu oživila. Film jsem mimochodem viděla a byl úplně skvělý, ale jak vám asi došlo na knihu to prostě nemá. Ale knihu jsem četla i kvůli třetímu dílu, aby mi neutekly nějaké detaily. Přece jen první díl jsem četla v loni v červenci a něco jsem z toho určitě zapomněla, ale teď jsem si to oživila a bylo to skvělé počteníčko :D. Kdo tuhle sérii ještě nečetl tak vám ji doporučuji a hlavně to nesrovnávejte z HG, protože tyhle dvě série jsou si od sebe úplně odlišné!! :)

Celkem 9 knih a 2376 stran.

A co hezkého jste přečetli vy ? :)

14 komentářů:

  1. Wow, devět knih je vážně hodně :) Z výběru jsem četla jen Divergenci a ne jen jednou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jich dost až se pomalu divím jak jsem to dokázala :D. Už ji mám taky podruhé za sebou a myslím, že se k ní ještě někdy určitě vrátím :).

      Vymazat
  2. Kniha "Milý Johne" mi leží na posteli a čeká na přečtení. Ten film miluju a knížka se zdá také skvělá. Pokračovaní ke Hrej hráčem bych si také chtěla přečíst,ale nějak si ji nemohu koupit.. A Stefanovi deníky? Líbí se mi,že je to podle seriálu,protože Upíří deníky(kniha) mne teda vůbec nechytly. Seriál jsem měla docela ráda,ale ty knížky jsou podle mého pr.....er..:) Ale článek krásný !:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si knížku Milý Johne přečti, je to vážně skvělý, řekla bych ještě lepší než film :). A Hrej tajně si musíš prostě koupit je to dokonalý jako první díl :D.
      U těch Stefanových deníků jsem taky nakonec ráda, že je to podle něho. No a proto já Upíří deníky nebudu ani zkoušet číst, zůstanu zde radši jenom u seriálu :). Jinak děkuju moc :)

      Vymazat
  3. Skvělý počet :)) Milý Johne :D na to se fakt chystám :DD Super knihy Divergence <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím :D. Určitě si to taky musíš přečíst :D, jsem zvědavá na tvůj názor na knihu :). A Divergence je prostě dokonalá kniha :)

      Vymazat
  4. 9 knih? Páni! Já měla praxe, spoustu učení, a zvládla jsem tři, možná čtyři- teď nevím :) Na Divergenci jsem zvědavá, láká mě také Vír a Milý Johne znám jen z filmu, tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nevím jak jsem se k tomu dokopala :D. Řekla bych, že zas tolik jsem nečetla :D. Za sebe ti můžu ale doporučit všechny tři knihy, měse líbí a určitě je zkus :).

      Vymazat
  5. Koukám, že čteš stále více knížek. :) Jen tak dále. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No taky si říkám :D. Třeba oproti březnu kde jsem nepřečetla skoro nic :D. Snad to tak půjde dál, ale tenhle měsíc jich asi bude míň :).

      Vymazat
  6. o Víru jsem teď někde četla a dost mě to zaujalo. Kdyby si měla zájem na mém blogu jsem tě nominovala do bloger TAGu :) http://knizni-louka.blogspot.cz/2014/06/bloger-tag.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to zkus, podle mě je to moc pěkná kniha :). Už mě někdo nominoval, takže děkuju moc za druhou nominaci, určitě se do toho pustím :D.

      Vymazat
  7. 9 knížek přečtených? Závidím :D Já jsem přečetla jenom tři :( :D
    Ztracení jsem si chtěla přečíst, ale nakonec to vypadá tak, že si jí nepřečtu. Milý Johne si chci moc přečíst. Všichni tuto knihu chválí a já bych konečně chtěla zjistit proč :) Hrej tajně si chci v nejbližší době koupit a moc se na to těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo už to tak je :D. Tak třeba prázdniny budou lepší :).
      Milý Johne je dokonalá kniha, určitě do ní běž :). Hrej tajně je taky dokonalá kniha, a mám se na co těšit :).

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře!!! :)