pondělí 14. července 2014

Týden s knížkou (1)



Meme z dílny Rodaw.

Jde o to ukázat knihy které jsem tento týden přečetli, čteme a na které se chystáme :).

Určitě tohle meme každý zná. Hodně lidí ho dělá ve formě videa, ale já jelikož nenatáčím jsem se rozhodla, že budu psát každé pondělí článek. Snad se vám budou líbit aspoň články :).

Tento týden jsem přečetla jenom jednu knihu a momentálně mám dvě rozečtený.

Přečetla jsem:
Za tento týden jsem přečetla jenom tuto knihu. Jak asi víte má celkem 616 stránek a za jedno odpoledne se stihnout nedá. Já bych ji byla schopná přečíst třeba za tři dny, ale četla jsem jenom po večerech a proto se i celkem divím, že mi to netrvalo trochu déle. Knížka se mi líbila moc a víc se můžete dozvědět z recenze, která bude dnes nebo nejpozději zítra :).

Rozečetla jsem:
Momentálně čtu tuto knihu. Ze začátku se mi tolik kniha nelíbila, protože mi to trochu přípomínalo, že pár takových podobných knih  jsem už přečetla a trochu mě to i naštvalo, ale teď už je to lepší a knížka se mi začíná víc líbit, jsem zvědavá jak to nakonec dopadne. Čte se to i celkem rychle takže do zítřka to chci přečist.

Tuhle knížku každý maximálně zná, ale podle mě jí už i skoro každý četl. Ve čtvrtek jsem viděla jedno video o Harrym Potterovi a já strašně dostala chuť na knížku a to jsem re-reading plánovala až na září. Čtu ji celkem pomalu, protože ji nečtu pořád, ale dokonce týdne to snad dočtu a uvidím jestli se pustím do dalšího dílu :).

Chystám se číst:
No a po knížce Počkám na tebe se chystám na tuto krásku. Náměť této knihy se mi moc líbi a myslím, že i kniha samotná bude skvělá a ta obálka se mi moc líbí :)).

Tak a to je všechno v tomto týdnu. Doufám, že se vám to aspoň trochu líbilo ve formě článku :).
Četli jste vy nějakou knihu, líbila se vám? :)

8 komentářů:

  1. Počkám na tebe mám moc ráda, je to boží kniha. :)
    Na Přivolávání se také chystám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá co na Přivolávání řekneš :)).

      Vymazat
  2. Skvělý článek :-) Určitě s týdnem s knížkou pokračuj !!!

    OdpovědětVymazat
  3. Já se na Měděného jezdce teprve chystám, tak uvidím, jak dlouho to bude trvat mě. :D HP, možná si dát re-reading, protože jsi mě teď úplně navnadila. Skvělý článek, je hezké si to i u někoho přečíst. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měděného jezdce si určitě přečti :). Já myslím, že to přečteš za chvilku, nedokážeš se od toho odthrnout, věř mi :).
      Harryho si taky určitě znovu přečti a jsem ráda že jsem tě nalákala :).
      Děkuju moc to jsem ráda :).

      Vymazat
  4. Jsem ráda, že se ti Měděný jezdec líbil. Počkám na tebe si chci taky přečíst a moc se na to těším, protože autorčina další kniha Jako led se mi neuvěřitelně moc líbila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky moc ráda :).
      Tak to se mám na co těšit, tu knihu mám v plánu si taky přečíst :). A Počkám na tebe si přečti je to taky skvělé počteníčko :DD.

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře!!! :)