neděle 2. února 2014

Měsíční nej - Leden 2014


Toto meme vytvořila Rodaw.

Knihy, které jsme přečetly v daný měsíc zařadíme do různých kategorií.
Kategorie se můžou některé měnit podle knih.
U některé knihy se může stát že se v některé kategorii objeví vícekrát!!

Seznam knih:

Tenhle měsíc to bude trošku těžší :)

Nejlepší kniha
Tahle knížka mě dostala. Velmi emoční a silný příběh, který stojí za přečtení!!! Před čtením bych doporučila se na to trošku psychicky připravit, že tohle nebude žádná jednohubka :).

Nejslabší kniha
Tahle knížka mě oproti minulým dílům zklamala. Z prvního dílu jsem byla nadšená, druhý díl mě za začátku moc nebavil, ale konec to napravil, ale tenhle třetí? Nějak nevím pořád co si o něm mám myslet, nebavilo mě to a přišlo mi to takový o ničem, vyřešilo se tam pár věcí to jo a četlo se to rychlo, ale přišlo mi to strašně jako zbytečný díl, který kdybych vynechala tak bych o nic nepřišla.

Nejlepší konec (rozuzlení)
Líbilo se mi jak to autor ukončil, zde jsem z koncem byla hodně spokojená :-).

Nejhorší konec
I když mě tato kniha moc neuchvátila, tak ale konec byl na můj vkus tak otevřený, že potřebuji nutně vědět jak to bude dál. Snad další díl vyjde co nejdřív.

Nejhezčí obálka
Když jsem viděla poprvé tuhle knihu v 1. vydání tak mě popravdě moc nezaujala, byla na mě až moc dětská, ale když jsem viděla tuto obálku 2.vydání tak mě hned zaujala a moc jsem si chtěla knížku přečíst :), jinak i knížka uvnitř byla skvělá ;).

Nejhorší obálka
I když knížka byla skvělá, tak to ale nemůžu říct o obálce a popravdě mě to docela štve, kdyby byla obálka hezčí třeba by zaujala víc čtenářů. Já sama, ale můžu tuto knihu moc doporučit.

Nejlepší pár - Anna a Petr
Prostě pro mě to byl úžasný pár v knize a především Petra jsem si hodně oblíbila :).

Nejakčnější/Nejnapínavější kniha
Tato kniha byla pro mě především napínavá, protože jsem netušila kdo by to mohl být a hrozně mě lákalo číst knihu dál a dál :).

Nejromantičtější kniha
Tohle nebyly až tak knihy, byli to komiksy, které mě osobně se celkem líbily. především kresby v nich, ale občas mi přišli až moc romantické :).

Nejzajímavější námět
I když tohle nebyla úplně asi kniha pro mě, musím říct, že se mi líbil námět toho co autorka vymyslela, nic takového jsme předtím nečetla, především nic o vílách. Po dočtení ale musím říct, že toto téma asi není moc pro mě.

Největší překvapení
Tato kniha byla celkem překvapení, nečekala jsem od ní tolik a i když je to dystopie, kterých jsem pár už přečetla i tak mě tato kniha zaujala a moc se mi líbila.

10 komentářů:

  1. Za zrcadlem se mi moc nelíbilo, ale po tom konci si rozhodně přečtu druhý díl.

    OdpovědětVymazat
  2. Deklarace je super. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dotek chladu vyzerá super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to dobrá knížka, ale mě už tyhle thrillery začínají trochu nudit :/ :).

      Vymazat
  4. Chlapec na dřevěné bedně- wow, celkem jsi mě na to nalákala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda :), je to úžasná knížka :).

      Vymazat
  5. Páni :) blahopřeju .... mě se za leden podařilo přečíst jen 1 knihu a to od Stephena Kinga Dolores Clainborne :D a zatím stále nemůžu přít na to jak napsat recenzi :) Zaujaly mě od tebe knihy Chlapec na dčevěné bedně a chutná těla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :), taky se celkem divím jak se mi to podařilo, ale jsem ráda :). Od Kinga jsem zatím nic nečetla, ale jednou bych určitě chtěla :). Někdy se mi to taky stane, že nevím jak napsat recenzi na knihu, třeba teď moc taky nevím jak napíšu recenzi na jednu knihu. :D A jsem ráda, že tě zaujala především kniha Chlapec na dřevěné bedně, je to skvělá knížka, která by si zasloužila více čtenářů :).

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře!!! :)