sobota 5. července 2014

On my wishlist (42)


Meme pořádá Book Chick City.

Cílem meme je každou sobotu (nebo alespoň nějakou sobotu) ukázat knihu/y, které bychom si přáli mít. Můžou to být knihy staré, nové nebo i ty které ještě nevyšly.




Originální, humorný, dojemný i romantický příběh se svérázným a naprosto neodolatelným hlavním hrdinou vás zaručeně pobaví! 
Nevíte, jak najít dokonalou manželku? Vytvořte dotazník...
Don Tillman se chce oženit, ale stále nemůže najít tu pravou. Jeho problém má vyřešit Projekt Manželka, a tak navrhne šestnáctistránkový dotazník, který mu má pomoci najít dokonalou partnerku. Rozhodně to nemá být barmanka, kuřačka, která ještě navíc ráda pije alkohol a chodí věčně pozdě.
Ale Rosie Jarmanová je přesně taková! Taky je energická, inteligentní a krásná a i ona někoho hledá – chce poznat svého biologického otce. Při svém pátrání narazí na profesora genetiky Dona a ve vteřině mu obrátí život naruby...
Román se stal celosvětovým fenoménem a práva na vydání se prodala do více než třiceti zemí. Společnost Sony Pictures koupila práva na jeho zfilmování. 

V celé dosavadní existenci Milese zvaného „Váleček“ se zatím nic zajímavého nestalo a jeho posedlost slavnými posledními slovy velikánů v něm vyvolala ještě větší touhu hledat „velké Možná“. Vypraví se tedy do občas bláznivého, trochu nejistého a rozhodně ne nudného světa internátní školy Culver Creek a život přestane být bezpečný – ba změní se v pravý opak. Jen o pár dveří dál totiž bydlí nádherná, chytrá, zábavná, sexy, sebedestruktivní, ujetá a naprosto fascinující Aljaška Youngová, kapitola sama pro sebe. Vtáhne Válečka do svého světa, nasměruje ho k velkému Možná a uloupí mu srdce. Další příběh známého autora Johna Greena – živý, naléhavý a nekonečně dojemný! 

15 komentářů:

  1. Projekt manželka bych si chtěla moc přečíst :)) Hledání Aljašky je fajn knížka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta knížka už jen podle obálky vypadá skvěle :),
      Já doufám, že to bude skvělé jako Hledání Aljašky :)).

      Vymazat
    2. *Hvězdy nám nepřály :DD

      Vymazat
  2. Hledání Aljašky taky chci. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doufám jen že se mi to bude líbit :DD.

      Vymazat
  3. Hledání Aljašky bych si taky chtěla moc přečíst. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hľadania Aljašky nevyzerá zle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám proto že se mi to bude líbit :)).

      Vymazat
  5. Hledání Aljašky si pánuju přečíst už dlouho, ale ještě se ke mně ta kniha nedostala :) Ale podle anotace myslím, že to bude super..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už si to musím přečíst snad jen proto, protože mi sedl hodně styl psaní autora a proto si chci přečíst jeho další knihu :).

      Vymazat
  6. jé, Projekt manželka - skvělá volba ;-) jsem zvědavá, co na ni řekneš, ale mám za to, že z ní budeš nadšená :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Hledání Aljašky si chci taky přečíst a doufám, že se mi kniha bude líbit :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za vaše komentáře!!! :)