sobota 12. července 2014

On my wishlist (43)


Meme pořádá Book Chick City.

Cílem meme je každou sobotu (nebo alespoň nějakou sobotu) ukázat knihu/y, které bychom si přáli mít. Můžou to být knihy staré, nové nebo i ty které ještě nevyšly.



(česká anotace zatím není)

Garrettovi jsou všechno to, co Reedovi nejsou – hlasití, chaotičtí a láskyplní. A Samantha Reedová nemůže odolat a každý večer tuto úžasnou rodinu pozoruje ze svého střešního okna a touží být jednou z nich – vymanit se z područí dominantní matky a nepodřizovat svůj život jejím přáním. Avšak zdá se, že je to pouze krásný sen… až do jednoho letního večera, kdy za ní vyšplhá Jase Garrett. A všechno se změní! 
Oba se potýkají s trapnostmi i krásami první lásky, Jaseova rodina Samanthu okamžitě přijme do svého středu, i když ona ho před tou svou drží v tajnosti. Vše je téměř dokonale až do okamžiku, kdy se stane něco, co změní celý její svět. A Samantha se náhle musí rozhodnout a zvolit si, kterou z obou rodin zachrání. 
Fantastický debut o rodině, přátelství, první lásce a nemožnosti být věrný jediné osobě, kterou milujete, aniž byste zároveň zradili další.

14 komentářů:

  1. Můj život u sousedů vyzerá dobre :)

    OdpovědětVymazat
  2. Obě knihy vypadají dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Once upon a time chci taky, seriál miluju. :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Můj život u spusedů jsem už okukovala, vypada moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Obě knížky vypadají zajímavě, ale Můj život u sousedů bych si ráda přečetla. Určitě to bude fajn letní počtení podle obálky. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Můj život u sousedů vypadá dobře :3

    OdpovědětVymazat
  7. Chci obě!!!
    Once Upon a Time!!!!!!! :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně Once Upon Time :DD. Ani se ti nedivím, taky mám ráda ten seriál :)).

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře!!! :)