středa 10. září 2014

Waiting on Wednesday (32)



Cílem meme je každou středu ukázat knihu, kterou si chceš přečíst.


Do poklidné modři
Veronica Rossi

Árie a Perry jsou rozhodnuti najít Poklidnou modř, bezpečné útočiště před éterovými bouřemi dříve než Sobol a Hess. V jeskyni, kde nalezli provizorní útočiště, se snaží usmířit obě skupiny, Osadníky a Outsidery, které spojuje jen nenávist k jejich zoufalé situaci. Čas běží a je třeba zachránit Uhlíka, kterého kvůli jeho neobyčejným schopnostem unesli Sobol s Hessem. Pak dorazí žalem zničený, rozzuřený Roar a svou touhou po pomstě všechny uvrhne do nebezpečí.
Perrymu a Árii nezbývá než sestavit zcela nepravděpodobnou družinu a vydat se na beznadějnou záchrannou akci. Uhlík není jen klíčem, který jim odemkne Poklidnou modř, a jedinou nadějí na přežití – je to i jejich kamarád. V umírajícím světě má smysl jediné – přátelství.

6 komentářů:

  1. jé, tak na tuhle se taky šíleně těším! :-) a hrozně se mi ulevilo, že tam dají ty chybějící kapitoly z předešlého dílu. jen opravdu nechci zase vidět tu slavnou "korekturu textu"... :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak to jei u mě, jen si to moc už nepamatuji a nevím jestli teď budu mít čas si přečíst znovu celou sérii, no uvidím ještě :DD.
      Tak uvidíme třeba to bude už lepší.

      Vymazat
  2. Celou sérii bych si moc ráda přečetla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si to někdy přečti, myslím že by se ti to taky mohlo líbit.

      Vymazat
  3. Má to krásnou obálku, ale nevím jestli by mě to bavilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se zas moc obálky této série nelíbí, myslím že mohli být lepší, ale mě spíš tato kniha zaujalo svojí anotací. Zkus tomu dát třeba aspoň někdy šanci a pak uvidíš :)).

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře!!! :)