středa 30. října 2013

Waiting on Wednesday (10)



Cílem meme je každou středu ukázat knihu, kterou si chceš přečíst.


S hlavou v oblacích pejru
Kateřina Petrusová

Anotace: Stačí okamžik a váš život může být vzhůru nohama! Něco o tom ví i Markéta, kreativní ředitelka malé reklamní agentury, které víkend v jižních Čechách změní život. Kam se poděla profesionálka z města, která to má v hlavě srovnané? Pár sebevíc příjemných chvil na vesnici po boku typického "vidláka" přece nemůže změnit celý pohled na svět! Nebo snad ano?

Sice tahle knížka nebude stejná jako série Bavettovi, ale já si ji chci rozhodně přečíst. Tahle autorka se mi získala, momentálně čtu její druhou vydanou knihu a jsem s ní nadšená, fakt jsem netušila, že mě její knihy tak dostanou a budou mě tolik bavit.

5 komentářů:

  1. Anonymní30/10/13

    Souhlasím. I když to nebudou Bavettovi, vypadá tahle knížka velice lákavě :-) Už jen ten název... Jo, vypadá to na dobré čtení! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že souhlasíš :), snad si ji proto přečtu co nejdřív :).

      Vymazat
  2. Krásná obálka. :))))

    OdpovědětVymazat
  3. Na tuhle knížku se taky moc těším! :) Samotnou mě překvapilo, jak moc se mi knížky od Katky Petrusové líbily, zvlášť když jde o českou autorku, moc českých autorů totiž nečtu. :) Myslím, že tahle kniha se mi též bude líbit, už jen ta obálka je opravdu skvělá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem doufala, že se mi knížky budou líbit i když jsou od české autorky, jelikož jsem pár knížek od českých autorek četla a byla jsem z nich mile překvapena :-), tak jsem byla i ze série Bavvetových :D.

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře!!! :)