středa 9. července 2014

Waiting on Wednesday (24)



Cílem meme je každou středu ukázat knihu, kterou si chceš přečíst.


To nejlepší z nás
Nicholas Sparks

Anotace: Dawson Cole se už v dětství rozhodl, že nepůjde ve stopách svých předků – zločinců a kriminálníků, a v sedmnácti letech proto utekl z domova. Útočiště našel u ovdovělého podivína a automechanika Tucka Hostetlera. Rodina Amandy Collierové naopak patří v městečku Oriental k městské honoraci a na svou dceru klade jen ty nejvyšší nároky. Ona má však své představy o životě a nic nedbá toho, že chlapec, do kterého se zamiluje, je z opovrhované rodiny. Nepřízeň i nešťastná nehoda však mladé lásce nepřejí…
Když Tuck Hostetler umírá, jeho posledním přáním je, aby se Amanda a Dawson sešli na pohřbu – po pětadvaceti letech. Společné vzpomínky na chvíli sice vzbuzují zdání, že snad existuje nekonečná láska. Jenomže život je o poznání komplikovanější a někdy je nutné vzdát se toho nejcennějšího, co máme.
Tato kniha bude mít brzo filmové zpracování, které mimochodem vypadá úžasně a já bych si předtím chtěla moc přečíst knihu :).

10 komentářů:

  1. Knihu si chci taky přečíst. Poslední dobou ji čtou všichni a já bych taky chtěla, protože Sparks píše moc podařeně. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super. Sparks je dokonalý spisovatel a mě zatím žádná jeho kniha nezklamala :).

      Vymazat
  2. Já bych si od tohoto autora ráda něco přečetla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě přečti, jeho knihy jsou vážně skvělé :)).

      Vymazat
  3. O filmovém zpracování jsem vůbec netušila:O Každopádně knihu si chci moc přečíst a doufám, že se k ní co nejdříve dostanu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se to taky dověděla celkem nedávno, nějak těsně předtím než vyšel trailer, který je prostě dokonalý :). Určitě si taky knihu přečti :).

      Vymazat
  4. Také bych si chtěla dřív přečíst knihu než bych viděla film. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě je to takové pravidlo, ale ne vždycky ho bohužel dodržím :DD.

      Vymazat
  5. O téhle knize se teď všude píše (zřejmě v souvislosti s blížícím se filmem :D ) a jedna blogerka psala, že jí knížka zlomila srdce a že je opravdu skvělá a rozbrečela jí /což se u ní prý tak často nestává :D/. Takže si to prostě musím přečíst! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi to bude tím filmem :). Já jsem sama na to dost zvědavá :)).

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře!!! :)