středa 16. července 2014

Waiting on Wednesday (25)



Cílem meme je každou středu ukázat knihu, kterou si chceš přečíst.


Jako led
J. Lynn

Anotace: Jednadvacetiletá Sydney je zamilovaná do Kylera snad odjakživa. Jsou nejlepšími kamarády od té doby, co ji shodil na hřišti a ona ho donutila sníst bábovičku. Někdy během těch let se do něj opravdu hodně zamilovala. A jaký je v tom problém? Kyler je děvkař. Nikdy nezůstal s jednou holkou déle než pár nocí. Zatímco spolu studují posledním rokem na univerzitě, Sydney nechce ohrozit jejich přátelství tím, že by Kylerovi přiznala, že ho miluje.
Kyler vždy vnímal Sydney jako nedosažitelnou. Znamená pro něj vše a je dokonalá. Své city k ní však stále ukrývá nebo směřuje na jakékoli další ženy. Ostatně Kyler bude vždy jen chudý kluk ze špatné čtvrti a Sydney ta jediná holka, kterou nikdy nemůže mít.
Když ale spolu kvůli masivní sněhové bouři uvíznou v luxusním lyžařském letovisku, nic nedokáže zastavit jejich vášnivé city, aby se vydraly na povrch. Přežije jejich přátelství vzájemnou přitažlivost? A přežijí vůbec oni? Protože zatímco padá sníh, někdo je sleduje, a tak jim lyžařský výlet může změnit život víc než jen jedním způsobem.

Před chvilkou jsem přečetla knížku Počkám na tebe a tohle je další knížka od této autorky, která mě svojí anotací zaujala ještě víc a těším se až si tuhle knížku přečtu :).

8 komentářů:

  1. Jako led bola moja prvá knižka od tejto autorky. Mňa osobne veľmi nebavila. Prišla mi menej premyslená ako Počkám na tebe :) A pritom Počkám na tebe je vážne skvelá ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak uvidím jak se bude kniha líbit mě. Podle anotace mě tahle zaujala více a přeci jen se k ní dostanu později :DD.

      Vymazat
  2. Á, miminko nejlepší! :) Těším se na další díl! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá co řeknu na tuto knihu :).

      Vymazat
  3. Zní to velmi dobře :-). Moc se těším, až sem napíšeš recenzi :-).

    OdpovědětVymazat
  4. Jako led je dokonalá kniha! Zařadila se mezi nejlepší knihy, které jsem tento rok přečetla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že se bude líbit i mě :)).

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře!!! :)