pondělí 29. září 2014

Týden s knížkou (10)



Meme z dílny Rodaw.

Jde o to ukázat knihy které jsem tento týden přečetli, čteme a na které se chystáme :).

Jak jste si asi mohli všimnout Týden s knížkou nebyl už nějakou dobu. Jeden týden jsem nebyla doma, takže jsem ho neměla jak přidat a ten další jsem nepsala z toho důvodu, že bych vám neměla co ukázat, protože za těch 14 dní jsem skoro vůbec nečetla, především ten týden co jsem byla pryč. Týden před odjezdem jsem četla Letní zahradu, kdyby se ta knížka mě nečetla tak šíleně pomalu tak bych ji možná stihla dočíst, jinak jsem ji momentálně odložila a mám v plánu se k ní brzo vrátit. Teď už by se měl článek objevovat jako vždy každé pondělí :). Za tenhle týden jsem přečetla dvě knihy a jsem za to opravdu ráda :)).

Přečetla jsem:
Kraťounká knížka pro děti, která se mi vážně líbí a jsem strašně ráda, že jsem si zas přečetla něco trochu jiného. Kdybych byla menší tak bych si určitě možná i trochu bála. Všem ji můžu jenom doporučit, především mladším čtenářům.

Tuto jsem dočetla včera a kniha se mi svým způsobem líbila, ale hodnotila jsem ji jako takový průměr, protože přeci jen jsem četla už lepší knihy. Kdyby u nás vyšly další díly, určitě by to bylo lepší, zajímalo by mě jak to bylo dál, ale tenhle skončil celkem uzavřeně, takže bez něj vydržím :D

Rozečetla jsem:
Ještě včera jsem rozečetla Mlžné kameny a za chvilku budu pokračovat :D. Jsem zatím celkem na začátku, ale už teď je to zajímavé a především je kniha velmi čtivá, takže doufám, že to do zítřka přečtu :)).

Chystám se číst:
Na tuhle se zároveň těším, ale i trochu bojím, protože moc netuším co mě čeká, ale tak doufám, že se mi to bude líbit a že se to bude číst rychle a nebudu se u toho nudit.

Tuhle knihu už jsem měla v plánu přečíst v Chorvatsku, ale nějak popravdě na to nebyl vůbec čas a až tenhle týden bych se k tomu chtěla konečně dost, takže doufám, že se mi to podaří a že se mi to bude hlavně líbit.

A co hezkého jste přečetli vy? :)

6 komentářů:

  1. Esej o tragédii bych si také chtěla přečíst :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo určitě si taky někdy knihu přečti :).

      Vymazat
  2. Esej o tragedii veľa ľudí chváli. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano a já doufám, že to budu chválit i já :)).

      Vymazat
  3. Já nechápu, jak můžeš za týden přečíst dvě knihy, to je u mě naprosto nemožné --> škola. A Poslední čarodějku 2 jsem taky nakousl a uvidím no :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele já taky ne :D, sama se občas tomu divím kde jsem na to vzala ten čas :D. Ale tak jedna kniha byla dost tenká, takže díky tomu se to dalo :)).
      Poslední čarodějku jsem včera dočetla a nevím moc co si o tom myslet, ale přišlo mi to o trocu slabší než ten první díl a to to vypadalo na zaátku nadějně :)).

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře!!! :)