úterý 8. července 2014

Návštěva knihovny (7)



Meme vymyslela Michelle M.

Dneska jsem byla zas v knihovně :D, především kvůli rezervaci, která tam na mě už nějakou dobu čekala. Ale jako vždy jsem si odnesla k tomu další knihy a radši už nebudu počítat kolik knih z knihovny tu mám a které na mě čekají :D. Málo jich totiž vážně není :).

Žena v černém - Susan Hillová
Brzo se chystám na volné pokračování, které teď nedávno vyšlo a když jsem tam viděla tuto knížku, řekla jsem si, že bych si předtím přeci jen mohla přečíst i tuto knihu. Je dost tenká, takže to zvládnu za jedno odpoledne přečíst :).

Rozbřesk - Stephenie Meyerová
Tuto knihu určitě aspoň každý zná, ale spíš jí plno lidí už četlo. Já jsem zatím neměla tu možnost a chtěla bych o prázdninách konečně tuto sérii dočíst. 

Polibek pro Annu - Stephanie Perkinsová
Ideální kniha na léto a na kterou si i strašně moc těším :). Tohle se mi snad líbit bude :).

Pýcha a předsudek - Jane  Austenová
Klasika, kterou jsem si chtěla přečíst už dávno, protože jsem již od této autorky četla Rozum a cit, a proto jsem si řekla, že si musím přečíst i její další knihy. A k tomu to budu číst do povinné četby!!! Tohle bude asi jedna hodně z má knih z povinné četby, kterou budu číst i z radostí :D. Film jsem již viděla, který byl krásný, takže trochu tuším co mě čeká, ale věřím tomu že kniha bude ještě lepší :). Jinak do knihovny jsem šla jenom pro tuto knihu, jen to malinko nevyšlo :DD.

Četli jste nějakou z těchto knih? Líbila se vám nebo spíš ne?

14 komentářů:

  1. Ženu v černém jsem četla a čte se to opravdu rychle a mě to bavilo.. A pýcha a předsudek - už nějakou tu dobu si to chci přečíst :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doufám, že to stihnu přečíst za jeden den a moc se na to těším :). Pýcha a předsudek bude určitě skvělá knížka :).

      Vymazat
  2. Ženu v černém by som si chcela prečítať a takisto knihy od Jane Austenovej :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Austenové jsem sice četla zatím jenom jednu knihu, ale už teď vím že její knihy stojí za přečtení :).

      Vymazat
  3. Super kousky. :) Polibek pro Annu bych chtěla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :). Určitě si to taky někdy přečti :).

      Vymazat
  4. Ahoj! Máš moc hezký blog, narazila jsem na tebe přes Goodreads a moc se mi tu líbí :)
    Začnu Ženou v černém. Viděla jsem film, a knihu bych si také chtěla hrozně přečíst, i když je mám pocit trošilinku jiná? :) Rozbřesk a celou Twilight ságu jsem četla si před dvěma roky, a docela se mi líbila. Poslední díl se nebojím označit jako nejlepší díl celé série, ale ta část s "bitvou" byla docela nudná. Ve filmu to udělali vlastně úplně jinak, protože pak by se tam nic nedělo, kdyby to udělali opravdu podle knihy :)
    Polibek pro Annu- to je opravdu skvělá volba! Knihu mám doma, a protože jsem česká francouzka každým coulem (:D) a fráninu miluju, kniha byla dokonalá, alespoň pro mě. Na léto ještě víc! Je to doplněné slovíčky, a není to ten přeslazený románek, ale je to i trochu víc do hloubky vztahu mezi dvěma hlavními hrdiny. Rozhodně doporučuji!!!! :)
    No a Pýchu a předsudek právě čtu :) Taky jsem si říkala, že bych se na to měla mrknout, a tak uvidíme :) Film je krásný, to souhlasím :)
    Krásný blog, budu se sem hrozně ráda vracet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :). Za 1) děkuju za takto obsáhlý komentář, udělal mi radost :) a za 2) jsem moc ráda že se ti můj blog líbí :).
      Film Žena v černém jsem si nedávno stáhla, ale mám v plánu si ho pustit po přečtení knížky. A někdy to tak bývá, že kniha i film jsem trochu jiný, ale tak uvidím jaké to bude, těším se na to :)).
      A já Rozbřesk budu číst pomalu až v 17 letech :DD. Jsem malinko pozadu, ale myslím že to tolik zas nevadí :). Já jsem na poslední díl dost zvědavá a doufám, že bude lepší než ty dva předchozí, snad se jen nebudu tolik nudit jak říkáš.. Njn nic s tím ani neuděláme, že to udělali jinak, je to sice škoda, ale tak jsem aspoň zvědavá co mě čeká v knize, film jsem bohužel už viděla dříve :).
      Jo věřím že na léto je to skvělá volba. A myslím že kniha se bude líbit i mě :), moc se na knihu těším :).
      Tak to je super :). Film jsem taky již viděla a moc se mi líbil, takže myslím, že i kniha bude skvělá, možná i mnohem lepší :)).
      Děkuju moc, to jsem strašně moc ráda :))

      Vymazat
  5. Polibek pro Annu mám také z knihovny a samozřejmě naplánovaný na prázdniny, tak uvidíme. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, jsem zvědavá jak se ti kniha bude líbit :).

      Vymazat
  6. Uži si Polibek pro Annu :) A hlavne si uži Etienna :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad si knihu užiju, těším se na ní strašně moc :)).

      Vymazat
  7. Rozbřesk jsem četla a bylo to skvělé zakončení série. Polibek pro Annu si chci o prázdninách přečíst znovu. Když jsem jí četla poprvé strašně moc se mi líbila. Pýchu a předsudek jsem ještě nečetla, ale chtěla bych to brzy napravit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Rozbřesk se celkem těším, ale uvidím. Druhý a třetí díl mě celkem zklamali, tak ten poslední díl to nějak napraví :).
      Myslím že Polibek pro Annu se mi taky bude líbit :)).
      Určitě to naprav, myslím že to bude skvělá kniha :).

      Vymazat

Děkuju za vaše komentáře!!! :)