pátek 16. srpna 2013

Motýlí křídla - MiniRecenze


Kniha: Motýlí křídla
Autorka: Veronica Bicker
Edice: THRILLER
Počet stran: 168
Nakladatelství: Fragment
Anotace: Elena se snaží zapomenout na nešťastnou smrt své sestry Laury. Jak přesně zemřela, to nikdo neví. Na stejném místě je o rok později nalezena další mrtvá dívka. Je to opravdu jen náhoda? Co způsobilo dopravní nehodu, při které zahynula Laura? Jaké tajemství v sobě nosí matka, která Elenu nechce spustit z očí? Náhlý zájem staršího pohledného Tristana, přicházející anonymní dopisy a potloukající se zakuklené postavy přimějí Elenu jednat. Bude hledat pravdu na vlastní pěst... 

Něco o autorce: 
Veronika Bicker se narodila v roce 1978 v Karlsruhe. Psala a četla již od svých čtyř let. Ve školním věku psala povídky jako vánoční a narozeninové dárky pro své přátele.
Od roku 2001 publikovala mnohé příběhy ve fanzinech a antologiích. V roce 2006 dokončila studium ekologie a začala se psaní věnovat na plný úvazek. První román s názvem Schmetterlingsschatten (v českém překladu Motýlí křídla) vydala o dva roky později.
Autorka žije nyní společně se svým manželem v Cáchách a věnuje se převážně oblasti fantasy a science fiction.




Může obsahovat spoiler!!!

Můj názor: Knížky z edice Thriller mám celkem ráda, i když od toho nic extra nečekejte.
Ten obrázek s tím nemá nic společnýho!!
Knížka byla pěkná, čtivá, ale nepřišla mi tolik napínavá (a podle mě by měla být) a celkově jsem si myslela, že to bude lepší, zatím je to asi nejslabší kniha, kterou z této edice vydaly. A popravdě mi skoro všechny postavy lezli na nervy. Na Eleně mi vadilo jak začala chodit s Tristenem, protože se vykašlala podle mě úplně na své kamarády a přišlo mi jako by pro ní ani neexistovali a prostě nenajdu oblíbenou postavu :/ :)). Konec knížky byl pro mě celkem velký zklamání, přišlo mi jako by to autorka na poslední chvíli odstřihla :D. Přišlo mi to nedokončený a pár věcí se tam nedořešilo..

Slovo závěrem..
Pro mě slabší kniha, kdo nečetl o nic nepřijde.

Hodnocení obálky



Moje hodnocení



Hodnocení v procentech

50 %

2 komentáře:

Děkuju za vaše komentáře!!! :)